Bun venit pe ASII.ro ...

Despre noi...

Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni este o organizație non-guvernamentală, apolitică și non-profit, ce are ca scop apărarea demnității, drepturilor și intereselor socio-profesionale ale studenților din cadrul Facultății de Informatică din Iași. ASII a fost înființată pe data de 12 martie 1990, iar din 10 septembrie a devenit persoană juridică de sine stătătoare.

ASII este format dintr-un grup de peste 100 de studenți cărora le place să se implice. Membrii ASII știu să combine prietenia, distracția și munca, astfel încât perioada facultății ajunge să reprezinte cei mai frumoși ani din viața acestora! În ASII întâlnești prieteni de încredere, cu care vei învăța să lucrezi la proiecte interesante, cu renume, sau chiar la idei propuse de tine, descoperind astfel că ești bun la lucruri pe care nici măcar nu știai că le poți face. În ASII învățăm să ne dezvoltam din toate punctele de vedere.

Fiecare membru ASII susține şi promovează aceleaşi valori:

Implicare

Căutăm sa găsim soluţii la problemele din jurul nostru

Perfecționare continua

Vrem sa învățăm în permanență lucruri noi în cadrul training-urilor, proiectelor și numeroaselor activități din cadrul asociației

Dezvoltare personală

Găsim moduri de a duce la bun sfarşit proiectele noastre

Prietenie

Ne împrietenim, ne jucăm, ne distrăm și facem treaba ca la carte!

Organizare

Vrem să dobândim aptitudini noi și să le oferim mai departe membrilor noi

Eşti curios din cine este alcătuită A.S.I.I. ?

Vezi membrii ASII

Regulamentul ASII poate fi gasit aici.

Departament IT

Departamentul IT

Departament Evaluari

Departamentul Evaluări

Departament PR-Media

Departamentul PR&Media

Departament Proiecte

Departamentul Proiecte

Departament Relatii externe

Departamentul Relații Externe

Departament Relatii interne

Departamentul Relații Interne

Proiectele Noastre

Crăciun din inimă de student
Ediția viitoare in 12/2017
Eveniment caritabil organizat de studenţi pentru a fi alături de cei care au nevoie. Ne place sa aducem zâmbetul pe buze, să citim fericirea în ochii unui copil, să aducem spiritul sărbătorilor in sufletele tuturor.
Balul bobocilor
Ediția viitoare in 11/2017
Pentru că, pe an ce trece, bobocii FII sunt din ce în ce mai talentați și mai frumoși, organizăm in cinstea lor Balul Bobocilor, o petrecere tematică al cărei principal punct de interes este concursul Miss/Mister Boboc.
Olimpiada Indoor
Ediția viitoare in 01/2018
Biliard, bowling, ping-pong, șah, table sau joc de carți. Mai scurt, ASII Indoor! Această este competiția in care ne simțim bine în spatele ușilor închise.
LAN Party
Ediția viitoare in 03/2018
Este o competiție de jocuri in rețea, organizată in fiecare primăvară pentru studenții FII. Pentru câteva zile, laboratoarele sunt cadrul in care toată lumea se distrează, se relaxează, interactionează.
FII Practic
Ediția viitoare in 03/2018
Este locul în care inveți alături de oameni pasionați, unde reușești sa manuiești tehnologii actuale si sa îți dezvolți abilitați noi. Într-un cuvânt FII Practic reprezintă DEZVOLTARE!
Olimpiada Outdoor
Ediția viitoare in 01/2018
Sportul oferă momente inedite de relexare, dezvoltă spiritul competitiv şi este benefic sănătăţii noastre. Olimpiada AŞII Outdoor are ca scop dezvoltarea aptitudinilor sportive într-un mediu competitiv şi prietenos.
FIICode
Ediția viitoare in 01/2018

FII Code este un concurs la nivel național pentru elevi și studenți în care aceștia își pot etala cunoștințele în algoritmică, tehnologii web si mobile.

G.E.T.A.
Proiectul se desfăsoară constant.

Suntem o "mâna de oameni" cu un grad ridicat de empatie şi ne place să aducem un plus în dezvoltarea oamenilor, ne place să luăm atitudine atunci când lucrurile pot merge mai bine şi punem pasiune în ceea ce facem.

Ziarul de ASII
Proiectul se desfăsoară constant.

Ziarul de ASII este mijlocul prin care ne facem cunoscute ideile şi reuşitele, e modul prin care încercăm să va ţinem la curent cu ceea ce se întâmplă în Facultate, în Universitate şi în Iaşi, având scopul de a va face studenţia mai uşoară şi mai frumoasă.

Prezentare

Evenimentele noastre


Parteneri

Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" Iasi Facultatea de Informatica Iasi
Appsbroker Beenear Centric CloudLabAG Cynny Endava ExpertNetwork InteligentBee Levi9 Mobility Ness Osf Sprocket Unicredit Yonder Gravez.ro Frontend Hub